ŽELITE RADITI VANI, A OPET BLIZU SVOG DOMA? OVO JE IDEALNA PRILIKA ZA VAS

‘Gostilna Bohor’ iz Rogaške Slatine u potrazi je za radnicima, a budućim zaposlenicima nude se, između ostalog, ugodna radna atmosfera te dobra i redovita primanja

Objavljeno: 07.02.2023. zagorjeinternational

‘Gostilna Bohor’ iz Rogaške Slatine u potrazi je za novom radnom snagom i trenutno zapošljava konobara, kuhara, pizza majstora, pomoćnog kuhara i perača posuđa. 

Za sve navedene poslove mogu se prijaviti muški i ženski kandidati, a za sve navedene pozicije, osim pozicije čistača, poželjno je da budući zaposlenici već imaju radnog iskustva u ugostiteljstvu. 

‘Gostilna Bohor’ nalazi se u samom srcu mjesta Rogaška Slatina, te je u neposrednoj blizini hrvatskih gradova Pregrade (15 minuta) i Krapine (30 minuta), stoga je ovo odlična prilika za sve one koji žele raditi vani, ali opet vrlo blizu svome domu. 

Poslodavac budućim djelatnicima nudi dobra i redovite primanja, ugodno radno okruženje i stjecanje novih znanja i iskustva, a što se tiče zaposlenja, moguće je redovno zaposlenje, zaposlenje temeljem ugovora o uslugama, zaposlenje za dodatnu zaradu za osobe koje imaju slovensko osiguranje, a za posao se na povremeni rad mogu prijaviti i umirovljenici.   

Prijaviti se možete na mail adresu [email protected] ili na broj telefona 00386/31-808-377. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba