Tip-top uređen prostor i prvoklasne usluge

Wüstenrot stambena štedionica proslavila 25. ročkas otvaranjem ureda u Zaprešiću

Objavljeno: 06.02.2023. Marta Čaržavec

Wüstenrot stambena štedionica drugi mjesec u novoj godini započela je na najljepši mogući način -proslavom 25 godina poslovanja i otvaranjem ureda u Zaprešiću. Oku ugodan eksterijer i toplina interijera novog poslovnog prostora nalazi se u Ulici Ksavera Šandora Gjalskog 66, a to je mjesto gdje možete dobiti sve informacije o stambenoj štednji, stambenim kreditima, životnom osiguranju ali i ostalim financijskim proizvodima koje rade u suradnji sa partnerima, a novost u poslovanju su krediti za financiranje ugradnje solarnih elektrana za kućanstva. Ovaj veliki događaj nismo htjeli propustiti pa smo iskoristili priliku, zaputili se prema Zagrebačkoj županiji i saznali zanimljivosti poslovanja i uspješnosti Wüstenrot stambene štedionice d.d.

Susreli smo se tamo s predsjednikom Uprave Zdravkom Anđelom, regionalnom menadžericom Centralne Hrvatske Ana Marijom Mazgar, menadžericom poslovnih jedinica Sanjom Zvornik i voditeljicom tima za Krapinu i Zaprešić Natašom Hršak. Ogromno veselje preplavilo je tip-top uređen prostor kojim je vladala odlična vibra, a raspoloženje su dodatno popravili inspirirajući razgovori uz svježe jagode i čašica šampanjca.

Prva klasa

– Iznimno sam sretan što smo otvorili naš 24. ured upravo ovdje u Zaprešiću. Dugo smo se htjeli pozicionirati u ovom prigradskom dijelu Zagreba. Uredom sam jako zadovoljan, ali ono što je kod nas najbitnije je da ulogu ne igra zgrada, nego naši ljudi, a ova ekipa koja je zadužena za ovaj ured je prvoklasna – kazao nam je Anđel.

– Očekujem da će, pogotovo ovaj novi ured koji je prijenosnica između dobro funkcionirajućih ureda na sjeveru zemlje i Zagreba, doprinijeti daljnjem rastu naše firme u pogledu plasmana kredita, štednji i osiguranja. U svakom slučaju, budućnost je svijetla i s optimizmom gledamo u nju – poentiralo je predsjednik Uprave Anđel.

– Jako smo sretni, širimo se i to nam je jako bitno. Već dulje vrijeme pokušavamo aktivirati ‘zagrebački prsten’, regije i gradove oko Zagreba. Ovo je prvi ured kojeg otvaramo ove godine, a vodit će ga tim iz Krapine jer je taj tim, kojeg vodi kolegica Nataša Hršak, jedan od najboljih zemlji. Svakako se želimo širiti i napredovati, a cilj nam je da svi naši uredi budu uspješni kao onaj u Krapini – ispričala je regionalna menadžerica Mazgar.

Menadžericu poslovnih jedinica upitali smo kako izgleda njen radni dan. Nije krila da posla ima napretek, no ono što joj je osobno izrazito bitno i o čemu vodi brigu je da djelatnici budu zadovoljni i uspješni. Wüstenrot je moderna financijska ustanova koja smatra da su ljudi najvrijedniji resurs svake kompanije.

Dobar tim

– Posao je jako dinamičan, svaki dan sam u drugom gradu, u obilasku naših ureda koje vodim – Čakovec, Varaždin, Krapina i Zaprešić. Kako bismo se svakom klijentu maksimalno prilagodili i jamčili individualan pristup, na sjeveru smo razvili prodajni tim vrhunskih eksperata, osposobljenih da za svakog klijenta pronađu najbolje rješenje, neovisno o tome je li u pitanju kredit, štednja ili osiguranje – ispričala nam je Zvornik.

Oduševljenje i sreću zbog otvaranja novog ureda nije krila ni voditeljica krapinskog i zaprešićkog ureda. Hršak je u Wüstenrotu posljednjih osam godina, a to je period u kojem je uspjela formirati uspješan tim pa uz krapinski ured koji slovi kao top ured, ne sumnjamo da ista sudbina čeka i Zaprešić. Upitali smo je koja je tajna….

– Jako sam zadovoljna i ponosna na naše otvaranje. Iza sebe imam izuzetno iskusan tim što rezultira sa sve većim obimom posla, ali i zadovoljstva kada vidite da ste kao tim odradili sjajan posao. Tajna? Pa tajne nema. Jednostavan smo, a dobar tim. Našim klijentima pružamo vrijeme, a sve što trebaju imamo na jednom mjestu. Koristim priliku da pozovem sve Zagorke i Zagorce da nam pruže priliku i dođu do nas – ispričala je Hršak.

Benefiti

Inače, Wüstenrot je štedionica koja za vas, bez naknade, pronalazi rješenje za sve vaše financijske situacije. Pristup svakom klijentu je individualan, a svaki od njih uživa dostupnost svog financijskog savjetnika u svakom trenutku. Glavni cilj financijskih eksperata Wüstenrota je ušteda vremena i mogućnost da umjesto vas odrade svu papirologiju vezanu za rješavanje vaših financijskih situacija. Wüstenrot na prvo mjesto stavlja svoje klijente kojima pruža najkvalitetnije ponude i usluge kojima nastoji osvojiti i zadržati
njihovo povjerenje i zadovoljstvo.

Najzanimljivije mogućnosti koje Wüstenrot pruža su:
STAMBENA ŠTEDNJA
POSEBNI UVJETI DJEČJE ŠTEDNJE
STAMBENI KREDITI
– dostupni odmah s NISKOM I FIKSNOM kamatnom stopom za cijelo vrijeme otplate kredita, opcije stambenog kreditiranja su dostupne i hrvatskim državljanima zaposlenima u INOZEMSTVU
KREDITI ZA FINANCIRANJE UGRADNJE SOLARNIH ELEKTRANA ZA KUĆANSTVA
POLICA ŽIVOTNOG OSIGURANJA
GOTOVINSKI KREDITI
u suradnji s partnerima

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba