Bodriti ih možete već idućeg vikenda

Mlađe košarkaške selekcije Krapine časno izgubile prve utakmice

Objavljeno: 06.02.2023. zagorjeinternational

Pretkadeti Košarkaškog kluba Krapina u Otočcu su odigrali svoju prvu službenu utakmicu. Unatoč iscrpljenosti pokazali su zavidnu borbenosti, no nedostatak iskustva ipak je gurnuo utakmicu u neželjenom smjeru. U utakmici netipičnoj po broju koševa za ovaj rang natjecanja, mladi košarkaši Krapine izgubili su 94:61.   

-U prvom poluvremenu mladi košarkaši Krapine odigrali su hrabro i nisu rezultatski puno zaostajali protiv domaćina i to minus sedam, nažalost u nastavku umor od puta i malo neiskustva krapinske ekipe otvorio je domaćinu put prema pobjedi – poručuju iz KK-a Krapina.  

Od boljih košarkaša Krapine treba izdvojiti Ivana Peteka s postignutih 36 koševa od čega osam trica i Kunšteka s 18 koševa, novo gostovanje je na rasporedu već sljedeći vikend kod Samobora. 

 

Juniori KK-a Krapine odigrali su na domaćem parketu utakmicu prvog kola 3. juniorske lige protiv Pešće Cedevite pred lijepo popunjenim tribinama. Nedostatak dva standardna prvotimca itekako se osjetio u prvom poluvremenu kada su gosti iskoristili što se iskoristiti može i otišli na +19. Domaći igrači nakon lošeg ulaska u utakmicu nisu posustali, već se vraćaju u rezultatski egal, no tada suci odlučuju konačni rasplet utakmice. Naime, domaćim igračima se sudi čak četiri tehničke iz banalnih situacija bez prethodnog upozorenja, kao nekih simulacija prekršaja ili dodirivanja lopte nakon šuta. U zadnjoj minuti sude čak dvije tehničke pa gosti iz slobodnih bacanja dolaze u prednost od jednog koša i pobjeđuju.  

– Utakmica je bila korektna i fer od obje ekipe i igrači međusobno nisu imali niti jednu konfliktnu situaciju – napominju iz KK-a Krapina.

Iz kluba čestitaju dečkima iz Pešće na fer i korektnoj utakmici, ali i poručuju veliko hvala navijačima na podršci.  

Iz Krapine treba pohvaliti sve igrače koji su pokazali zajedništvo i karakter, a bolji od ostalih bili su odlični play Hrvoje Strehovec s postignutih 20 koševa, Martin Benc dodao je 16 koševa, a Marko Pracaić 14.  

Nakon šok završnice i poraza treba ostati hladne glave jer sljedeći vikend se ide u goste kod Velgore iz Velike Gorice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba