Javni natječaj otvoren je do 3. ožujka

JALŽABET: Općina osigurala 85.000 eura za programe/projekte svojih vrijednih udruga 

Objavljeno: 06.02.2023. VH

Načelnik Jalžabeta Rajko Solar objavio je javni natječaj za financiranje programa/projekata udruga na području općine Jalžabet za 2023. godinu. 

Sredstva će se dodjeljivati za programe/projekte s područja kulture, za kulturne manifestacije, za rad sportskih udruga, te za ostale programe koji uključuju promociju poljoprivrede i lokalne gastronomije, promociju lokalne zajednice, tradicije i baštine, unaprjeđenje kvalitete života djece i mladih, unaprjeđenje kvalitete života starijih osoba, unaprjeđenje kvalitete života hrvatskih branitelja i slično. 

Sredstva koja su u općinskom proračunu osigurana iznose 85.000 eura. U području kulture i kulturnih manifestacija najmanje je moguće ostvariti 500, a najviše 13.000 eura, u području sporta najniži ostvarivi iznos je 500 eura, dok je najviši 25.000 eura, a kod ostalih programa najniži mogući iznos sredstava je 500 eura, dok je najviši 13.000 eura. 

Navedeno je i da jedna udruga može prijaviti najviše jedan projekt/program, a sve dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama Općine. Prijave se zaprimaju do 3. ožujka, a šalje ih se na adresu Općine, Trg braće Radić 16, 42203 Jalžabet. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba