Javni poziv otvoren do 6. ožujka

Županija će izdvojiti 33.180 eura za programe/projekte udruga branitelja

Objavljeno: 05.02.2023. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija, odlukom župana Željka Kolara, objavila je Javni poziv za projekte i programe udruga branitelja za 2023. godinu. 

Na prijavu se pozivaju udruge s programima i projektima usmjerenim na očuvanje digniteta i promicanje istine o Domovinskom ratu, psihološko i socijalno osnaživanje te podizanje kvalitete življenja hrvatskih branitelja na području Krapinsko – zagorske županije.

U skladu s javnim pozivom, udruge mogu prijaviti programe i projekte u prioritetnim područjima “zdravstvena i socijalna zaštita“ i “promicanje i očuvanje vrijednosti Domovinskog rata“.

Sredstva izdvojena za ovaj javni poziv iznose 33.180 eura. Najmanji iznos sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 500 eura, dok je najviše moguće ugovoriti 4000 eura. 

Rok za podnošenje prijedloga programa i projekata je do 6. ožujka, a udruga može prijaviti i ugovoriti jedan program/projekt u okviru ovog Javnog poziva, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više programa/projekata prijavljenih na ovaj Javni poziv. 

Prijave se šalju na propisanim obrascima isključivo u elektroničkom obliku putem online servisa ‘ePrijava’ Krapinsko – zagorske županije, a više informacija, kao i potrebne obrasce, možete pronaći na službenim stranicama Županije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba