Ima tek 18 godina

Prvi puta u životu uplatila listić i osvojila 33 milijuna eura 

Objavljeno: 05.02.2023. zagorjeinternational

Juliette Lamour (18) najmlađa je Kanađanka koja je ikada osvojila veliku nagradu na lutriji. Lamour je prvi puta u svojem životu uplatila listić i osvojila 48 milijuna kanadskih dolara, odnosno preko 33 milijuna eura, prenosi Jutarnji list.

Kako je rekla, na listić je potpuno zaboravila dok nije čula vijest da je netko iz njenog rodnog grada sretni dobitnik. Da je baš ona ta, doznala je preko mobilne aplikacije.

– Plakala sam od sreće. Još uvijek ne mogu vjerovati da sam osvojila ovakav dobitak na svom prvom listiću za lutriju – rekla je mlada milijunašica. 

Za dobitak je saznala za vrijeme dok je bila na poslu, a iako joj je šef dopustio da toga dana ode ranije s posla, njena je majka inzistirala da smjenu odradi do kraja. 

Kaže kako bi mnogi tinejdžeri na njenom mjestu brzo ‘podivljali’, no ona ima planove završiti studij i postati liječnica, a novac će joj na tom putu samo pomoći da ne treba brinuti o visokim troškovima školovanja. 

Prvo što je napravila nakon što je osvojila dobitak, angažirala je financijskog savjetnika, no ipak će sebi i svojoj obitelji priuštiti malo zabave.

– Kad završi škola, moja obitelj i ja ćemo odabrati kontinent i početi istraživati. Želim doživjeti različite zemlje, proučavati njihovu povijest i kulturu, probati njihovu hranu i slušati njihov jezik – ispričala je. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba