Bio je to njen vitez u sjajnom oklopu

On ima 85, a ona 24 i nije ih briga za godine, uživaju u braku i žele imati djecu

Objavljeno: 04.02.2023. zagorjeinternational

Upoznali su se 2019. i ubrzo se skrasili. Umirovljeni agent za nekretnine Charles konačno je odlučio priznati svoje osjećaje medicinskoj sestri Miracle godinu dana kasnije i zaprosio je u veljači prije tri godine. Unatoč dobnoj razlici od 61 godine, par razmišlja o umjetnoj oplodnji u nadi da će zasnovati obitelj kako bi osigurali da Charles, koji nema djece, iza sebe ostavi nasljednika. Miracle kaže da su mama Tamika Phillips (45) i djed Joe Brown (72) podržavali vezu od početka nakon što su vidjeli koliko ju je umirovljenik usrećio, ali tatu Kareema Phillipsa (47) bilo je teže uvjeriti.

– Charles je donio jedan odjevni predmet i samo je želio da ga poslužim. Jednog je dana ušetao unutra, bacio komad papira i rekao ‘zapiši svoj broj’ kao pravi ‘igrač’. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu – kaže Pogue, dodajući kako se nije osjećala čudno zbog njega.

Činio je da se osjeća ugodno.

– Znala sam da je stariji, ali nisam točno znala koliko ima godina. Kada sam saznala, već je bilo kasno, prošlo je nekoliko mjeseci i već sam gajila osjećaje prema njemu – otkriva djevojka navodeći kako je on rođen 1937.

Nikada se nije obazirala na njegove godine, samo su htjeli vidjeti kako im ide.

– Nije me briga ima li 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima možda 60 ili 70 jer izgleda tako dobro. Uvijek je budan i aktivan. Moj djed je rekao da je sretan ako sam ja sretna i ako je to ono što želim, dok je moj tata bio protiv – rekla je.

Trebalo joj je dosta vremena da ga uvjeri te ga je pitala i želi li zauvijek izgubiti kćer.

– Da nije došao na moje vjenčanje, izgubio bi me zauvijek. Rekla sam mu da trebam njegovu podršku i da me otprati do oltara. Jednom kada je upoznao Charlesa i razgovarao s njim, zavolio ga je – kaže ona.

– Miracle je sjajna. Dan vjenčanja je bio prekrasan, bio je to najbolji dan u mom životu. Nema problema s razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na internetu ne čine razliku, samo ih puštamo da rade svoje. Jako smo sretni zajedno. Radujemo se zajedničkom osnivanju obitelji – poentirao je Charles.

@mnigeria98

I Still Can’t Believe That He Chose Me🥺 I Am More Than Blessed & Loved❤️❤️ & Thats Why I’ll Never Put Anyone Before You My Man #MrsPogue #bae #relationshipgoals #fyp #love #viral #tiktok #ilovemesomehim

♬ I Love Me Some Him – Toni Braxton

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba