Policija sumnja na nesreću

Nasred parkirališta na benzinskoj postaji pronađeno muško spolovilo

Objavljeno: 03.02.2023. zagorjeinternational

Na parkiralištu benzinske postaje u Alabami pronađeno je muško spolovilo, a policija za sad pretpostavlja kako ono pripada motociklistu koji je stradao u nesreći. 

-Nekoliko izvora potvrdilo je da je u ponedjeljak na benzinskoj crpki blizu autoceste Interstate 10 otkriven ljudski penis. Kratko su priopćile lokalne novine – piše Fox news, a prenosi Dnevnik

Iako nije službeno potvrđeno, policija pretpostavlja da je otkinuti penis povezan s teškom prometnom nesrećom koja se dogodila na autocesti u blizini, kada je motociklist izgubio kontrolu nad vozilom, izletio s motocikla te ga je nekoliko automobila pregazilo i usmrtilo. 

Posjetitelje benzinske postaje zatekao je zastrašujući prozor te nikome nije jasno kako se otkinuti penis pojavio na kilometar udaljenoj benzinskoj postaji, ali policija je potvrdila da neće dalje istraživati taj slučaj. 

Prema neslužbenim informacijama, nadzorne kamere na benzinskoj postaji pokazale su kako penis pada s kamiona koji prolazi pored parkirališta nekoliko minuta nakon nesreće. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba