Prijave otvorene do 7. veljače

Općina Novi Golubovec dodjeljivat će ukupno 44.100 eura svojim udrugama

Objavljeno: 02.02.2023. VH

Načelnik Novog Golubovca Boris Tušek objavio je natječaj za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2023. godinu iz proračuna općine, a kroz natječaj će se financirati projekti i programi rada udruga. 

Pravo na sredstva imaju udruge koje na području općine provode aktivnosti od interesa za opće dobro, a kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Općine Novi Golubovec.

Podnositelj prijave može ostvariti pravo na korištenje podrške Općine za jedan program rada ili projekt s rokom provedbe do 31. prosinca.

Općina je u te svrhe iz proračuna izdvojila 44.100 eura, a od tog iznosa je za javne potrebe u sportu 33.500 eura, dok je za javne potrebe u kulturi izdvojeno 10.600 eura. 

Svi detalji, dodatne informacije kao i svi potrebni obrasci, mogu se preuzeti na službenim stranicama Općine, a prijave se šalju adresu Općine, Novi Golubovec 35, 49 255 Novi Golubovec, uz naznaku “NATJEČAJ za prijavu projekata i institucionalnu podršku udrugama za 2023. godinu iz proračuna Općine Novi Golubovec  – NE OTVARATI.“.

Prijave traju do 7. veljače. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba