U kategoriji sportaša koji nastupaju u klubovima van Županije

Matija Gregurić, polaznik Policijske škole “Josip Jović”, proglašen najboljim zagorskim sportašem

Objavljeno: 01.02.2023. zagorjeinternational

U Krapini je prošlog tjedna održano proglašenje najboljih sportaša na području županije, a među njima je polaznik Policijske akademije “Prvi hrvatski redarstvenik” Matija Gregurić, koji je osvojio priznanje za najboljeg sportaša u Krapinsko – zagorskoj županiji u 2022. godini, u kategoriji najbolji zagorski sportaši koji nastupaju u klubovima van Županije, izvijestila je PU krapinsko – zagorska. 

Gregurić je polaznik Odjela 16, Policijske škole “Josip Jović” i vrhunski sportaš, koji školske obveze odlično usklađuje sa sportskim. Vlasnik je državnog rekorda u bacanju kladiva (kategorija U18 i U20), a dobitnik je i brojnih nagrada među kojima su “Balkan Rising Star” za najboljeg sportaša u usponu na Balkanu, “Dražen Petrović“ za najuspješnijeg mladog sportaša te nagrade za najuspješnijeg mlađeg seniora Hrvatskog atletskog saveza.

PU KZŽ

– Velika čast mi je bila dobiti nagradu za najboljeg sportaša Krapinsko – zagorske županije, te mi je to dodatni motiv za sportsku sezonu koja dolazi, među kojima je natjecanje s reprezentacijom, a kao glavni cilj mi je odlazak na Svjetsko prvenstvo u disciplini bacanja kladiva – izjavio je Gregurić po proglašenju.

Iz Policijske akademija “Prvi Hrvatski redarstvenik” poručili su da su ponosni što u svojim redovima vrhunske sportaše poput njega, te su mu poželjeli puno uspjeha u daljnjoj profesionalnoj i sportskoj karijeri.  

PU KZŽ

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba