Uz tijelo djeteta pronađen i dio deke

Vlasnik na čijem je zemljištu pronađeno tijelo za Jutarnji: “Strašno, od nedjelje nismo spavali”

Objavljeno: 31.01.2023. zagorjeinternational

Kao što smo u već nekoliko navrata izvještavali, u Hlevnici, mjestu u sastavu općine Đurmanec, u nedjelju je pronađeno mrtvo tijelo novorođene bebe. S ciljem da se ovaj stravičan slučaj što prije riješi, na teren je odmah izašla policija, a danas je započela i pretraga terena u koju je uključen i HGSS.

Jutarnji list razgovarao s vlasnikom kuće Štefom Grilecom na čijem je zemljištu pronađeno tijelo i njegovom nećakinjom Romanom Karničar. 

Kako su ispričali, kriminalisti su pokucali na njihova vrata oko 15 sati.

– Bili su vrlo blijedi, kao da im je mučno. Ispitivali su nas gdje smo bili tih dana, nisu otkrivali zašto. Tek kad sam ih pitala je li mrtva osoba u pitanju, jer da je sudar ne bi bilo toliko policije, doznali smo da je riječ o bebi – rekla je nećakinja Romana za Jutarnji

Ni jedan ni drugi od nedjelje nisu spavali.

– Pa zamislite kad vam u dvorištu nađu nešto tako strašno, mrtvo novorođenče – rekao je Grilec. 

Prisjetio se i nedjeljnog jutra.

– Kad sam ujutro u nedjelju oko četiri sata otišao na posao, sve se činilo u redu. Nisam ništa ni ikoga vidio. Kad sam se vratio, ispred moje kuće bila je policija i traka zone očevida. Samo se nadam da će se što prije otkriti istina jer ovo nas je sve šokiralo – dodao je Grilec koji je inače vozač kamiona. 

Prema zasad poznatim informacijama, uz bebu je pronađen i dio deke, a neslužbena nagađanja kažu da su bebu vjerojatno već napale životinje, što se moglo vidjeti po stanju tijela. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba