"Ugrabite" dio povijesti već po pet eura

Prilika za sve filmofile – prodaje se dio inventara Kina Europa 

Objavljeno: 31.01.2023. zagorjeinternational

U nekadašnjoj Tvornici olovka Zagreb 4. i 5. veljače održat će se rasprodaja inventara iz nekadašnje Dvorane Müller te će se na rasprodaji naći i memorabilija iz kina Europa. Ovo je prava prilika za sve filmoljupce, ali i kolekcionare zagrebačke kulture koji žele unijeti malo kultnog duha zagrebačke povijesti u svoje domove.  

Kino Europa osnovano je 1925. i gotovo je sto godina bilo kultno mjesto filmske umjetnosti za sve Zagrepčane. Nažalost, Grad Zagreb zatvorio je Kino Europu u lipnju 2019. zbog nužne renovacije – piše Index.  

U Instagram i Facebook postu napominju kako se predmeti prodaju u zatečenom stanju odnosno “viđeno – kupljeno” što isključuje mogućnost naknadne reklamacije. Prodaja i preuzimanje izvan navedenih termina i rezervacija nisu mogući. U slučaju se svi predmeti ne prodaju bit će organizirana još jedna rasprodaja.   

Adresa rasprodaje je Poljačka ulica 56 Zagreb, a svi zainteresirani svoj komad mogu nabaviti od 11 do 15 sati. Moguće je doći osobnim i kombi vozilima pred ulaz u skladište.

Plaćanje je moguće karticama i gotovinom, a cijene će se kretati od 5 € (37.67 kn) do 250 € (1883.63 kn).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba