NOVI MOMENTI MISTERIJE U HLEVNICI

NAČELNIK BELOŠEVIĆ: Duboko smo zgroženi ovim neljudskim činom. Strašno

Objavljeno: 31.01.2023.

Prošlo je 48 sati. Hlevnica, mjesto u sastavu općine Đurmanec, odiše gorčinom. Policijska vrpca stapa se sa snijegom koji je prekrio tlo. Na tom je tlu jedan od Hlevničana protekle nedjelje pronašao mrtvo tijelo novorođene bebe. Špekulacije idu u svim smjerovima, no onih službenih je vrlo malo. Zagorska policija intenzivno traga za majkom i pokušava doznati što više detalja, a danas su nam rekli kako je započela pretraga terena u koju je uključen i HGSS, a s ciljem pronalaska novih tragova.

Načelnik Đurmanca Damir Belošević došao je na mjesto događaja i kazao je da je duboko zgrožen ovim neljudskim činom koji se dogodio na području općine. Ističe, dokle je god očevid u tijeku, nema nikakvih informacija budući da je za cijeli slučaj nadležan MUP.

– Nažalost nemam nikakvih informacija. Odgovore na sve što me pitate može dati jedino policija, ali apeliram na sve koji nešto znaju o ovom nemilom događaju da jave policiji i daju iskaz koji bi pomogao u cijelom slučaju. Šokirani smo da se ovako nešto uopće dogodilo u našem mjestu – ispričao je Belošević kojem nije poznato tko je točno tijelo pronašao.

Jedan od mještana Hlevnice, Albin Hustić, otkrio je kako migranata u ovom dijelu nema.

– Ne znamo tko bi to mogao učiniti. Ne znamo ništa. Tu je HGSS, traže sa psima. Nitko nam ne daje informacije. U nedjelju smo vidjeli da dolaze policijski automobili. Prvo sam pomislio da se dogodila automobilska nesreća, a onda smo saznali da je pronađena mrtva beba. Do slovenske granice imamo dva kilometara, ali izbjeglica nema ovdje da bih ja znao, ne mogu reći ništa ili špekulirati – rekao je Hustić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba