Prestrašan slučaj iz Privlake

Troje dječaka u osnovnoj školi davili i šamarali djevojčicu: ˝Vadi eure i mobitel˝

Objavljeno: 27.01.2023. zagorjeinternational

Otac djevojčice iz zadarske okolice za medije je ispričao da je skupina dječaka fizički napala njegovu kćer. Slučaj se dogodio u osnovnoj školi Privlaka…

Naime, trojica su dječaka prijetila djevojčici i tražili od nje novac i mobitel. Onda su je uhvatili za vrat i udarili šamar.

– Djevojčici su u školskom dvorištu prišla trojica dječaka. Jedan joj je prijetio govoreći joj da izvadi eure i mobitel. Drugi dječak je od nje isto tražio eure i mobitel. Uhvatili su je za grlo, a zatim i ošamarili. Ostale djevojčice su čule zapomaganje pa su potrčale prema njoj, a dječaci su zatim otišli”, ispričao je za medije otac maloljetne djevojčice za Zadarski dodajući kako je majka djevojčicu odvela kod doktora koji su joj pregledali ozljede na vratu, ali i cijeli slučaj prijavila školi. 

Ravnateljica OŠ Privlaka Verica Škibola ispričala je kako je škola poduzela sve mjere koje su u njenoj ovlasti, ali i da je trojicu učenika suspendirala s nastave dok ne dobiju pedagoške mjere. O cijelom slučaju koji se dogodio u školskom dvorištu obaviještena je i policija.

– Nakon zaprimljenih saznanja policija je provela mjere i radnje iz svoje nadležnosti te o svemu obavijestila Državno odvjetništvo, a sukladno Zakonu o sudovima za mladež, izvidi su tajni – rekla je za Zadarski glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin dodajući kako zbog toga što su u slučaj uključene maloljetne osobe javnosti ne može dati više informacija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba