Čak hodaju i na zahod u isto vrijeme!

Jednojajčane blizanke imaju istog zaručnika: ˝Želimo zatrudnjeti u isto vrijeme˝

Objavljeno: 27.01.2023. zagorjeinternational

Anna i Lucy, 35- godišnje sestre blizanke, su u poligamnoj vezi i jedna s drugom dijele zaručnika Bena Byrnea, što znači da će njihova djeca zapravo biti polubraća i polusestre, a ono što im je želja je da ostanu trudne u isto vrijeme. To bi također Bena učinilo ocem i ujakom djece obiju žena.

Sve što rade, rade zajedno, što uključuje jednako oblačenje, odlazak na zahod u isto vrijeme, a sada se nadaju i podizanju obitelji, a da pritom ostanu usklađene.

Anna i Lucy su zvijezde TLC showa Extreme Sisters i dokumentirale su svoje pokušaje da zatrudne proteklih godinu dana, a sada su počele i nositi lutke sa sobom kada izlaze iz kuće.

U spomenutoj emisiji par je otvorio priču o svojim borbama s trudnoćom i zašto su počeli nositi lutke sa sobom u javnosti.  Naime, slično kao i blizanke, lutkice su identično odjevene, a Anna i Lucy tako pokušavaju steći osjećaj majčinstva i odgovornosti koje ono uključuje.

– Naš san je da ostanemo trudne u isto vrijeme – rekle su.

– Nikad prije nismo radile test na trudnoću. Stvarno je čarobno kako jedan štapić može potvrditi da ste trudni – izjavile su.

– Skoro sam doživjela srčani udar jer sam pomislila da bi Anna mogla biti trudna, a ja ne. Radije bismo da smo obje bile trudne nego samo jedna – rekla je Lucy.

– Definitivno će biti izazov zatrudnjeti obje u isto vrijeme. A to je i veliki pritisak za jednog muškarca – rekao je Ben.

Ben izlazi sa sestrama od 2012., ali poligamija nije legalna u Australiji pa se ne mogu službeno vjenčati. Unatoč tome, ipak se zaručio s obje blizanke u svibnju 2022., piše Mirror.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba