˝Nemoj plakati za mnom. Nisam otišao.˝

Preminuo je Hrvoje Drašković

Objavljeno: 26.01.2023.

˝Nemoj plakati za mnom. Nisam otišao. Osjećam tvoje želje. Vidim tvoje brige. Osjećam tvoj strah i ostavljam za tebe sunce koje sija, mjesec koji sjaji, kiša sa neba. Nemojte biti tužni. Nisam otišao. Ja sam s vama. Sve je dobro˝.

Nekad zvijezde, Bog, svemir ili nebo odluče rasuti ono na što smo navikli, zašamaraju nas i one koje najviše volimo. Iako je laserski zahvat bio nova šansa, tumor je prebrzo napredovao i odveo Hrvoja Draškovića iz Huma na Sutli. Nismo uspjeli pobijediti.

Uvodne riječi posljednja su poruka Hrvoja Draškovića, supruga, oca dviju djevojčica, sina, brata, zeta i prijatelja koji je u ponedjeljak, 23. siječnja, u 36. godini nakon duge bolesti napustio ovozemaljski život. O njemu smo pisali često kako bismo pomogli u troškovima liječenja zloćudnog tumora specijalnom neinvazivnom metodom termalne ablacije na mozgu koja je dostupna samo u Njemačkoj. Nismo uspjeli, ali kako je rekao i Hrvoje ˝Nisam otišao. Ja sam s vama.˝

Od Hrvoja se opraštamo u ponedjeljak, 30. siječnja u 12 sati na groblju Svete Barbare u Linzu, a sprovodna misa služit će se dan nakon u 17 sati u župnoj crkvi Blažene Djevice Marije na Taborskom Humu na Sutli.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba