Naša pjevačica Gordana Ivanjek Tušek potpisala ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom ‘Croatia Records’

“Drago mi je da sam dio ‘kaj scene’ i da ću s izdavačem raditi na promociji onoga što sam radila proteklih godina”

Objavljeno: 26.01.2023. VH

Poznata zagorska pjevačica Gordana Ivanjek Tušek potpisala je ekskluzivni ugovor s hrvatskom izdavačkom kućom ‘Croatia Records’. 

Kako je rekla, njene je osobne planove, kao i planove brojnih izvođača, malo usporilo pandemijsko vrijeme, no sada kada je to prošlo, vrijeme je za nove pothvate.

– Prije svega želim zahvaliti svom izdavaču ‘Croatia Recordsu’, naravno direktoru Želimiru Babogredcu, gospođi Nikolini Mazalin, cijelom timu, što smo se eto, nakon desetak godina i malo više, odlučili za još jedan zajednički pothvat – započela je Ivanjek Tušek.

Dva su ključna pravca njenog stvaralaštva, istaknula je.

– Prvi je tamburaška glazba, s kojom sam zapravo i krenula u glazbene vode, te zabavna glazba, s elementima popa, countryja, ali uz naglasak na promociji kajkavske lirike i jezika, a ovaj drugi smjer dominantno je vezan uz Krapinski festival i ponosna sam da sam dio tzv. ‘kaj scene’, ali u modernom izričaju – pojasnila je naša pjevačica te dodala:  

– Veseli me da je to prepoznato i od mog izdavača ‘Croatia Recordsa’, te da ćemo u suradnji koja je pred nama zajedno raditi na promociji svega onog što sam zajedno sa svojim suradnicima stvarala proteklih godina – otkrila je. 

Za kraj, Ivanjek Tušek je uputila i brojne zahvale onima koji su sudjelovali i pomogli joj pri stvaranju.  

– Velika zahvala mojim autorima, suprugu Žarku Tušeku, koji je autor velikog djela moje glazbe i tekstova posljednjih desetak godina, mom prijatelju, autoru i aranžeru Toniju Eteroviću, te svima ostalima – Ivici Pepelku, Vladi Smiljaniću, Milivoju Pašićeku, Željku Krznariću, Miji Dimšić, Damiru Bačiću, Siniši Leopoldu kao umjetničkom ravnatelju Krapinskog festivala, mojim prijateljima u radijskom eteru, Dragutinu Gradečaku vlasniku ‘Radija Kaj’ koji mi je pružao priliku za mikrofonom radija što je pomoglo promociji mojeg rada i stvaralaštva, svim mojim suradnicima, glazbenicima, svima od srca hvala – poručila je na kraju Ivanjek Tušek. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba