U Mostaru navodno kupili stan kojeg sada uređuju, a poklonio joj i 'Range Rover'

Zdravko Mamić ide pred oltar sa svojom bivšom tajnicom, tajanstvenom Jelenom?

Objavljeno: 24.01.2023. zagorjeinternational

Zdravko Mamić ponovno će u bračne vode. Naime, romansa u progonstvu je navodno započela prije tri godine u vrijeme kada je tajanstvena Jelena P. bila tajnica Zdravka Mamića koji je, koliko je poznato, još uvijek u braku s Marinom s kojom ima dvije kćeri, a iz svojeg prvog braka ima sina Marija. 

Široj javnosti veza Zdravka Mamića ne bi došla u fokus da se nije u nedavnoj pressici obrušio na Dinamovog trenera Antu Čačića. Kako piše story.hr, u Hercegovini se već neko vrijeme šuška kako je Mamić pronašao 30-ak godina mlađu djevojku s kojom bi se uskoro trebao vjenčati, a upravo te je navode, izgleda, potvrdio i Čačić. Mamić je isprovocirao trenera i sportskog direktora Dinama, aludirajući kako je u osmom desetljeću života te time nije dostojan uloga koje ima u klubu iz Maksimira. No, Ante Čačić mu nije ostao dužan te je odgovorio na prozivke. 

– Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj – rekao je Čačić i potvrdio nagađanja.  

Screenshot: Instagram @beautybyzeljana

Story doznaje kako se Jelena P. iz Ljubuškog i Zdravko gotovo ni ne skrivaju u Hercegovini, odnosno svakodnevno ih se viđa na ulicama Mostara u kojem su navodno kupili stan koji trenutno uređuju za zajednički život. Jelena iza sebe ima brak koji je okončan upravo zbog ljubavne romanse sa Zdravkom koja je započela kada je ona navodno bila njegova tajnica. Šuškanje o vezi također je potaknula kupnja skupocjenog automobila ‘Range Rover’ koji je Zdravko poklonio Jeleni, a od tada su zajedno viđeni u noćnom klubu ‘Taboo’ u Mostaru, gdje su u separeu razmjenjivali nježnosti. 

Story podsjeća kako su Marina i Zdravko Mamić upoznali su se 1994. godine nakon jedne utakmice na Maksimiru. Jednom prilikom Zdravko je otkrio kako je to s njegove strane bila ljubav na prvi pogled. Točan status braka Zdravka i Marine nije poznat iako ona još uvijek živi u stanu u Međugorju, gdje su po priči mještana, redovito odlazili zajedno na mise. Malo je poznato o prvom Mamićevom braku u kojem je bio oženjen za Nadu, koja se sve ove godine dobro krila od javnosti.  

– Dolazio sam iz obitelji u kojoj je pojam razvoda bio nepoznat. Mi smo tradicionalni, konzervativno odgajani. Rastava je tumačena kao sramota. Kad sam se prvi put rastao, sjećam se da mi je mama rekla: Sram te bilo, što si napravio obitelji i rodbini?!. A i volio sam Nadu pa sam joj se iz ljubavi i poštovanja prema njoj i majci vratio – ispričao je Zdravko jednom prilikom za Express.  
  

Na društvenim mrežama, navodna buduća gospođa Mamić je vrlo samozatajna. Na Instagramu ima samo jednu objavu, a profil je zaključala za javnost. Na LinkedIn-u ipak postoji jedna informacija više, a to je njeno poslovno iskustvo. Naime, piše da je u prošlosti radila na recepciji, a pretpostavlja story.hr da je riječ o tvrtci bivšeg muža, budući da on u Međugorju ima hotel ‘Ruža’. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba