Na bazenu ‘Jelkovec’ odradili trening-natjecanje

Mladi ‘Olimpovci’ posljednjim nastupom pokazali napredak uoči Regionalnog prvenstva koje ih čeka nadolazećeg vikenda 

Objavljeno: 24.01.2023. zagorjeinternational

Proteklog je vikenda na bazenu ‘Jelkovec’ održano 11. plivačko natjecanje ‘MEDO’, a pravo nastupa imale su plivačice koje su na kraju natjecateljske sezone u dobi od 11 do 13 godina te plivači u dobi od 12 do 14 godina. 

Natjecanje je okupilo 280 natjecatelja, a svi plivači i plivačice plivali su u kategoriji kadeta, pa su mlađi natjecatelji plivali u konkurenciji sa starijima.

Plivačice i plivači ‘Olimpa’, pod vodstvom trenera Nikole Ivekovića, nastupali su u subotnjem dijelu u svrhu trening-natjecanja uoči nadolazećeg Regionalnog prvenstva i Prvenstva Hrvatske za kadete. 

Za PK ‘Olimp’ Zabok na ovom natjecanju nastupili su Helena Dinjar, Lea Majdak, Petra Pečnik, Vita Galac, Borna Semenić, Benjamin Sever Kozina i Dominik Šamec.

Najbolja iz redova Olimpa bila je Helena Dinjar koja je ostvarila 8. mjesto na 200 metara slobodno te isplivala ‘A’ norme na 200 slobodno i 200 mješovito te tako dodatno potvrdila svoj odlazak na Prvenstvo Hrvatske. Uz Helenu, valja spomenuti i Vitu Galac kojoj je malo nedostajalo za ‘B’ normu na 200 metara slobodno za Prvenstvo Hrvatske. 

Ženska ekipa u sastavu Vita Galac, Lea Majdak, Helena Dinjar i Petra Pečnik zauzela je 9. mjesto u disciplini 4×50 metara slobodno.

Svi plivači odradili su svoje najbolje utrke i pokazali napredak uoči Regionalnog prvenstva koje ih očekuje već idući vikend u Sisku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba