Vremenske neprilike danas ne prestaju zadavati glavobolje vozačima u Zagorju

U Hromcu drvo palo na automobil

Objavljeno: 23.01.2023. zagorjeinternational

Kao što smo tijekom dana izvijestili u više navrata, obilne količine oborina u kombinaciji s topljenjem snijega zadale su brojne glavobolje građanima diljem Zagorja, prvenstveno vatrogascima koji su svako malo jurili na intervenciju, a onda i vozačima, koji nisu mogli nesmetano prometovati. No najveći je peh, čini se, danas imao vozač Opela, na koji je u Hromcu palo drvo, izvijestili su na Facebook stranici Policija zaustavlja KZŽ.

Podsjetimo, najviše je intervencija bilo na području Krapine i općine Jesenje.

– Imamo dojavu o srušenom stablu na cesti u podsljemenskoj zoni i tamo naši vatrogasci interveniraju, a isto tako, na području Oroslavja i području Zlatara je u tijeku ispumpavanje vode gdje naši vatrogasci također rade – rekao je danas poslijepodne zapovjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Marijan Lovrenčić.

Uz to, i sam je svjedočio rušenju stabla na cesti između Žutnice i Jesenja.

Jesenje (Policija zaustavlja KZŽ)

– Drvo se na toj prometnici srušilo i sa sobom je povuklo komad zemlje s padine, tako da nam se intervencije nižu jedna za drugom. Također, moram dodati da na području Krapine vatrogasci rade na punjenju vreća s pijeskom pripremajući se za visoke vodostaje koji se podižu jer ne mogu prihvatiti veliku količinu vode koja nastaje pod utjecajem otapanja snijega i trenutnih padalina – rekao je Lovrenčić.

Kasnije je stigla dojava i o srušenom stablu u Putkovcu.

Putkovec (Policija zaustavlja KZŽ)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba