Automobil je uništen do neprepoznatljivosti

ODVEZAO SE U SMRT: U stravičnoj prometnoj nesreći u Bjelovaru poginuo 16-godišnjak 

Objavljeno: 23.01.2023. VH

Kako je izvijestila Policijska uprava bjelovarsko – bilogorska, sinoć oko 19 sati u naselju Veliko Korenovo dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 16-godišnjak.

Naime, on je, bez položenog vozačkog ispita, upravljao osobnim automobilom Volkswagen zagrebačkih registracijskih oznaka iz pravca Narte u pravcu Velikog Korenova. Izlaskom iz blagog zavoja ulijevo izgubio je nadzor nad vozilom tako da je u nastavku vožnje udario vozilom u betonski most te se nakon nekontroliranog kretanja osobni automobil zaustavio na metalnoj dvorišnoj ogradi. Vozač je na mjestu događaja smrtno stradao.

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika te je naložila obdukciju preminule osobe. 

Navedena dionica ceste bila je zatvorena za prometovanje od 20.05 do 23.25 sati, a promet se u to vrijeme odvijao okolnim pravcima.

U vezi prometne nesreće slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.

Inače, kako su izvijestili iz PU, preminuli 16-godišnjak je prva poginula osoba ove godine na prometnicama Bjelovarsko – bilogorske županije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba