Održan prvi ovogodišnji kickboxing turnir "10th Zabok Open 2023"

“Zmajevi” drugi najbolji klub natjecanja, Ognjen Ledinščak najbolji senior turnira, odlični bili i Krapinčani

Objavljeno: 22.01.2023. zagorjeinternational

Na prvom ovogodišnjem kickboxing turniru “10th Zabok Open 2023” održanom u subotu u organizaciji BTI kickboxing kluba, natjecalo se 204 boraca iz 25 klubova.
Bedekovčanski “Zmajevi” su sa sedam natjecatelja u 11 startova osvojilo 11 odličja, od čega sedam zlata, dva srebra i dvije bronce te su po uspješnosti drugi klub kupa iza “Palestre” iz Benkovca, koji je u 18 startova osvojio 10 zlata, pet srebra i tri bronce.

KBK Zmaj


Zlatni su bili Luka Sovec u pointfightingu za djecu početnike do 30 kg i djecu do 30 kg gdje je proglašen najboljim borcem među djecom, Karlo Baša u kick lightu za mlađe kadete do +47 kg, Marija Antoaneta Hranić u kick lightu za starije kadetkinje do 55 kg, Iva Bingula u light contactu za starije kadetkinje do +65 kg, Ognjen Ledinščak u lightu za seniore do 74 kg, gdje proglašen najboljim seniorom i u kick lightu za seniore do 74 kg, gdje je isto proglašen najboljim borcem. Srebrni je bio Noa Počekal u lightu do 79 kg i u kick lightu za juniore do 84 kg. Broncu su osvojile Nicol Papeš u pointu za mlađe kadetkinje do +47 kg i Marija Antoaneta Hranić u lightu za starije kadetkinje do 55 kg.

“Zmajevi” Luka Sovec i Ognjen Ledinščak


Kickboxing klub Krapina na turniru je predstavljalo 18 članova i postigli su sljedeće rezultate: U kategoriji djece početnika do 27 kg, Luka Čuček osvojio je prvo mjesto, a klupski kolega Stjepan Jug bio je drugi. Ileana Kukovačec borila se je u većoj kategoriji do 27 kg i osvojila je drugo mjesto. U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja početnika do 32 kg, Jakov Podhraški je nakon pobjede u napetoj finalnoj borbi izgubio i osvojio drugo mjesto, Timotej Kukovačec je također turnir započeo pobjedom, da bi u finalu izgubio i osvojio drugo mjesto do 37 kg, Franjo Jug je u kategoriji do 47 kg osvojio drugo mjesto, kao i Ivana Podhraški do 37 kg, Viktorija Skosples u kategoriji do 42 kg te Jana Majcenić. Katarina Jug u svojoj kategoriji nije imala protivnice i prebačena je u starosno višu skupinu, gdje je u svojoj prvoj borbi uspjela doći do trećeg mjesta.

KBK Krapina

U kategoriji starijih kadeta početnika u point fightingu Patrik Varjačić također je morao u težinski veću skupinu pa je u kategoriji do 42 kg osvojio treće mjesto, Horvat Danijel i Jurica borili su se u kategoriji do 52 kg i obojica osvojili treće mjesto, dok je Jakov Sekušak u kategoriji do 57 kg bio uspješan i osvojio prvo mjesto. Nikolina Rebić se nakon povrede uspješno vratila pobjedama i u kategoriji +65kg osvojila drugo mjesto. Među starijim kadetima, u light contactu do 63 kg, Ivano Capek osvojio je prvo mjesto, dok je Nikolina Rebić bila druga. U kick lightu do 63 kg Ivano Capek bio je drugi. U kategoriji juniora, Antonela Cesarec osvojila je drugo mjesto do 60 kg u point figtingu, a Anđelka Tušek treće mjesto u light contactu do 60 kg, da bi u kick lightu uz dvije izvrsne pobjede osvojila prvo mjesto i pehar za najbolju juniorku u kicklightu.

Anđelka Tušek

Klub Bušido iz Svetog Križa Začretja imao je dva natjecatelja. Hana Mikulec kadet mlađi početnik do 32 kg osvaja 2. mjesto u point fightingu, a Tomislav Vrankovečki kadet stariji do 42 kg osvojio je 3. mjesto u point fightingu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba