Prema riječima očevidaca, upucan je pred maloljetnim djetetom

U Sloveniji ubijen muškarac (34), na mjestu zločina pronađena hrpetina novca

Objavljeno: 21.01.2023. zagorjeinternational

U Ljubljani je ubijen 34-godišnji muškarac, a policija još uvijek traga za počiniteljem, javljaju slovenski mediji. Ubojica je visok oko 170 centimetara, odjeven je u tamnu odjeću te je maskiran. S mjesta događaja u ljubljanskom Viču pješice je pobjegao prema Rožnoj dolini. 

Policija je na mjestu zločina pronašla veću količinu novca, a ubijeni 34-godišnjak iz Ljubljane nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u travnju 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je. Kako je na konferenciji za novinare rekla predstavnica za odnose s javnošću Aleksandra Golec, policija je jučer oko 15 sati obaviještena o incidentu na području Viča u kojem je jedna osoba ozlijeđena.

Policija je na licu mjesta zatekla teško ozlijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih teških ozljeda ubrzo preminuo na mjestu. Muškarac je ozlijeđen vatrenim oružjem, objavila je Policijska uprava Ljubljana.

Prema izjavama očevidaca, žrtva je navodno upucana ispred maloljetnog djeteta koje je sjedilo na stražnjem sjedalu. Ustrijeljena žrtva ležala je nasred ulice, dok je maskirani počinitelj navodno dugo čekao žrtvu na ulici. Kako neslužbeno doznaje Večer, ubijeni je bio u sukobu sa slovenskim dijelom Kavaškog klana.

Video pogledajte OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba