Pronađite posao po svojoj mjeri!

TOP PONUDA: Ispunite prijavnicu i osigurajte si radno mjesto

Objavljeno: 21.01.2023. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri – prijavite se na portalu posao.hr i sretno – u nastavku vam donosimo ponudu poslova.

Workforce ljudski potencijali d.o.o. zapošljavaju osobu na radnom mjestu agent za dolazne pozive na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je od kuće, a potpune prijave potrebno je poslati putem linka do 01. ožujka 2023.

Tvornica tekstila Trgovišće d.o.o. za proizvodnju i trgovinu zapošljava više osoba na radnom mjestu šivač/šivačica, mjesto rada je Veliko Trgovišće, a potpune prijave je potrebno poslati putem linka do 15. veljače 2023.

Ljekarne Šćuric zapošljavaju osobu na radnom mjestu magistar farmacije (m/ž). Mjesta rada su u Jakovlju, Oroslavju i Stubičkim Toplicama, a potpune prijave možete poslati putem linka do 29. siječanja 2023.

PRESEČKI društvo s ograničenom odgovornošću za tuzemni i međunarodni prijevoz i otpremništvo, uvoz – izvoz zapošljava osobu na radnom mjesto radnik/ca u pekari. Mjesto rada je Pregrada, a potpune prijave treba poslati putem linka do 31. siječnja 2023.

Adecco Hrvatska društvo s ograničenom odgovornošću zapošljava osobu na radnom mjestu skladišni radnik (m/ž) u Velikom Trgovišću. Potpune prijave poslati putem linka do 25. siječnja 2023.

Globalna hrana d.o.o./McDonald’s zapošljava osobu na radnom mjestu student/ica za rad u restoranu. Mjesto rada je na više lokacija, a potpune prijave je potrebno poslati putem linka do 29. siječnja 2023.

Gazela d.o.o. Krško zapošljava osobu na radnom mjestu prodavač mjerne opreme i alata (m/ž), mjesto rada je Hrvatska, a potpune prijave potrebno je poslati putem linka do 30. siječnja 2023.

CCPORTER Sp. z.o.o. zapošljava na poziciji sales Advsor with Croatian (m/ž) za remote rad u Hrvatskoj, a za prijavu potrebno je poznavanje hrvatskog i engleskog jezika. Svi detalji dostupni su na linku, a prijave su otvorene do 24. siječnja 2023.

Plinka-Puh d.o.o. u Mokricama zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja te mogućnost zaposlenja umirovljenika. Prijavite se do 31. siječnja 2023. na linku ovdje.

Meniga Mont d.o.o. u Radoboju zapošljava knjigovođu/knjigovotkinju. Potrebno je poznavanje osnova informatike, posebno MS Office programa Word i Excel, vozačka dozvola B kategorije te barem tri godine iskustva. Kako se prijaviti provjerite na linku, a natječaj je otvoren do 25. siječnja 2023.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba