Gej par seksualno zlostavljao posvojene sinove i podvodio ih

˝Večeras ću je*ati svog sina˝

Objavljeno: 21.01.2023. zagorjeinternational

Bogati homoseksualni par iz Atlante u SAD-u optužen je za seksualno zlostavljanje svojih posvojenih sinova, a takošer ih je i podvodio lokalnim muškarcima, piše Daily Mail. Zachary Zulock i njegov suprug William Dale Zulock Jr. nekoć su bili miljenici gej scene u saveznoj državi Georgiji, a sada im prijeti kazna doživotnog zatvora.

Zachary je radio za podružnicu lokalne banke, dok je William bio zaposlenik centra za korisničku podršku lokalne vlade, no nekako je par uspio zarađivati 7500 dolara tjedno. Također su izgradili kuću u području gdje se slične nekretnine prodaju za 900.000 dolara. Prijatelji i rodbina nisu znali kako su zaradili toliki novac, prenosi Index.

U kolovozu je par priznao niz gnusnih seksualnih zločina, uključujući silovanje i prisiljavanje svojih sinova na oralni seks, nakon ponoćne racije u njihovu domu tijekom koje je jedna odrasla osoba izvučena gola iz kuće. Pokazalo se da ne samo da su zlostavljali dječake nego su također optuženi da su ih podvodili drugim muškarcima.

Hunter Clay Lawless (27) i Luis Armando Vizcarro-Sanchez (25) privedeni su pod optužbom da su podvodili dječake, no njihova su imena tek sada objavljena. Nije jasno jesu li ikada upoznali dječake ili imali bilo kakve seksualne odnose s njima, ali Lawless je rekao policiji da ga je Zachary Zulock više puta pozvao u svoj dom nakon što ga je upoznao preko prijatelja.

Uhićen je kada su istražitelji dječje pornografije pratili veliku skrivenu količinu do njegove mail adrese. Lawless je rekao policiji da ga je Zulock kontaktirao preko Snapchata i rekao mu da planira te noći silovati svog sina te da očekuje snimke toga.

Policajci su na Lawlessom telefonu pronašli fotografije i videozapise Zacharyja Zulocka kako siluje dječaka. U jednoj poruci Zachary je navodno napisao:

– Večeras ću je*ati svog sina. Pričekaj.

Lawless inače živi sa svojom majkom te je pušten uz jamčevinu od 25.000 dolara nakon uhićenja u kolovozu.

Vizcarro-Sanchez je pak u pritvoru pod nizom optužbi, između ostalog da je pokušao natjerati 13-godišnjeg rođaka na seks. Ostaje nejasno što je policiju dovelo do Zulockovih…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba