Ogromna tuga u Zagrebu

Vozač (25) pijan divljao BMW-om i izazvao nesreću u Zagrebu, poginula putnica (26)

Objavljeno: 20.01.2023. zagorjeinternational

Noćas se u Zagrebu dogodila teška prometna nesreća, a policija je jutros objavila detalje. Naime, u toj prometnoj nesreći život je izgubila 26-godišnja djevojka…

Oko 2:30 u Dubravi 25-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola od 1,11 promila u organizmu upravljao osobnim automobilom marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga.

Usred nepropisne brzine kretanja vozila, gdje je u naseljenom mjestu prometnim pravilom ograničena na 50 km/h, iz kojeg razloga je na vlažnom kolniku u kočenju vozilom prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i potom je odbačen na meki teren.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb.

Od 2:37 do 5:10 bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.

Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba