Evo kako se odvio cijeli događaj

CIRKUS U ZABOČKOM BIRCU: Žena (27) mrtva pijana urlala, vrijeđala pa “katapultirala” pepeljaru u staklena vrata

Objavljeno: 20.01.2023. zagorjeinternational

Stalna služba u Zaboku, Općinskog suda u Zlataru, proglasila je ženu (27) krivom jer je 10. travnja prošle godine u zabočkom kafiću ‘Piccolo’ pripremila cirkus…

Naime, 27-godišnjakinja, inače iz Marije Bistrice, tog je dana nešto prije 20.30, s 2,52 promila vikala, galamila i vrijeđala četvoricu muškaraca koji su bili gosti kafića. No, nije ni tu stala, pa je vrijeđala i konobaricu koja te večeri radila. Kako se navodi u presudi, potom je uzela staklenu pepeljaru sa stola terase kafić, i njome udarila po staklu ulaznih vratiju veličine koje je pritom napuklo.

Na mjesto događaja tada je stigla policija, a 27-godišnjakinja je od 21.15 do 8.15 ostala u policiji na triježnjenju. Stigavši pred suca, sve je priznala, ali istaknula kako je taj događaj izoliran slučaj u njenom životu i iskazala žaljenje radi istog, ali i da će se jedno vrijeme kloniti izlazaka.

Ova je 27-godišnjakinja kažnjena s 79,63 eura kazne, odnosno, 600 kuna, ali tih 600 kuna neće morati platiti jer joj je sud priznao, odnosno, uračunao vrijeme provedeno u već spomenutoj ‘posebnoj policijskoj prostoriji’. Ostaje joj dakle 100 kuna za platiti s kojima će pokriti sudske troškove.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba