Obavezna stvar za sve ozbiljne 'gamere'

Porsche i Recaro izbacili na tržište ‘gaming’ stolicu. Cijena? Prava ‘automobilistička’

Objavljeno: 19.01.2023. zagorjeinternational

Jedna od zajedničkih stvari profesionalnim vozačima i ljubiteljima video igara dakako je sjedenje u istom položaju satima. Suradnja Porsche i Recaro traje dugi niz godina te su temeljem stečenih znanja odlučili proširiti ponudu sjedalica i na one koje se nalaze za stolom, pa je tako nastao dizajn ‘gaming’ stolice temeljen na pravim sportskim automobilima. 

Opće poznato je kako ljudi koji provode više sati u sjedećem položaju imaju problema s leđima, a to proizlazi ponajviše zbog lošeg držanja na neudobnim sjedalima. Misleći na to, Porscheova ‘gaming’ stolica dolazi s jastukom koji stoji pod kutom prema gore i čvrstom lumbalnom potporom, a sve to počiva na laganoj aluminijskoj podlozi tako da igrači mogu udobno sjediti na stolici i ne brinuti se hoće li skliznuti, piše TechRadar, a prenosi Index.  

– Stolica je izrađena od visokokvalitetne pjene za presvlake i prozračne tkanine za udobno sjedalo tijekom cijele godine. Ima i jedinstveni 5D naslon za ruke koji se može prilagoditi na brojne načine – dodaje Porsche.

Porsche gaming stolica, limitiranog izdanja, bit će ograničena na 911 primjeraka, a broj je referenca na najnoviji model automobila Porsche 911 GT3 R. 

Još uvijek nije poznato hoće li se isporučivati globalno, a trenutno se može kupiti u Sjedinjenim Američkim Državama i na njemačkoj službenoj stranici po cijeni od 1699 eura odnosno 12.801,12 kuna. 

Porsche Design

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba