VIDEO: Ona je pronašla način kako će prekinuti tučnjavu zaštitara i navijača

‘TWERK’ ZA PRIMIRJE: Žena zadigla suknju i počela vrtjeti guzom šokiranom zaštitaru pred nosom

Objavljeno: 17.01.2023. zagorjeinternational

Nesvakidašnji video koji je nastao nakon utakmice NFL momčadi Kansas ‘City Chiefs’ postao viralan jer dvojici zaštitara koji su se borili s jednim muškarcem koji je izazivao kaos na ulici vjerojatno nije bilo na kraj pameti kako će se prekinuti taj okršaj.

Video, koji datira iz studenog, prikazuje osobe koje su sudjelovale u divljoj tučnjavi na ulici, kao i ženu koja je pred glavom jednog od njih izazovno tresla stražnjicom, odnosno ‘twerkala‘.  
Iz videa nije jasno kako je tučnjava zapravo započela, ali se jasno može vidjeti kako se zaštitari bore s mladićem u hokejaškom dresu. U jednom trenutku netko viče: ‘Gdje je policija?‘, a kasnije se pojavljuje žena u kratkoj suknji i kožnoj jakni koja potom podiže suknju i počinje vrtjeti stražnjicom zaštitaru pred nosom. Zaštitari su tada konačno uspjeli obuzdati muškarca na podu, no pažnju im je definitivno odvukao neočekivani potez nepoznate žene.

Cijeli isječak završava sa ženom koja sjedi na čovjeku u dresu i viče: ‘Svi ste došli ovamo po mene!‘

– Kao i mnogi od vas, vidio sam kako kruži video nasilnih pojedinaca koji se tuku sa zaštitarima. Kao što su to napravili i s nedavnim nasilnim napadima, naša policijska uprava istražit će slučaj, podići optužnicu i privesti pravdi one koji uzrokuju nered na našim ulicama – poručio je gradonačelnik Quintan Lucas putem Twittera, a prenosi Jutarnji

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba