Tražilo se mjesto više

“Advent u Zaboku” svojim tradicionalnim koncertom sinoć zaključila Limena glazba Prosenik

Objavljeno: 07.01.2023. zagorjeinternational

Program “Adventa u Zaboku” jučer je svojim tradicionalnim koncertom zaključila Limena glazba Prosenik pod ravnanjem Nenada Gorupa, a gosti koncerta bili su Maja Tomašković, Andrija Kos, Ansambl Zabok te njihova Dječja skupina Martinišće.

Izvođenjem poznatih skladbi promovirali su svoj rad i umijeće, ali se prisjetili i velikih glazbenika poput Olivera Dragojevića i Krunoslava Kiće Slabinca u obradama njihovih najpopularnijih pjesama koje je za ovu večer otpjevao poznati zagorski glazbenik Andrija Kos. Za kraj ovog božićnog vremena, prekrasnom interpretacijom božićnih pjesma ‘Veselje ti navješćujem’ i ‘Narodi nam se’, sve je posjetitelje oduševila mlada glazbenica Maja Tomašković.

U prepunom amfiteatru zabočke osnovne škole tražilo se mjesto više, a među nazočnima je bio i zabočki gradonačelnik Ivan Hanžek. 

Na samom početku je sve okupljene pozdravio predsjednik Ivica Rožić koji je zahvalio svima na dolasku i potpori te najavio proslavu velike obljetnice u proljeće ove godine kada Limena glazba Prosenik – Zabok puni 105 godina. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba