ŽUPAN ZNA RECEPT ZA USPJEH: Miss Universe Hrvatske uoči svjetskog izbora, Kolara “osmijehom oborila s nogu”

ARIJANA: Trema je prisutna, ali se nadam da ću se dobro zabaviti i uspješno predstaviti svoje Zagorje

Objavljeno: 30.12.2022. Vanja Hozmec

Župan Željko Kolar u petak je u svojem uredu primio Miss Universe Hrvatske, mladu Krapinčanku Arijanu Podgajski, koja 2. siječnja putuje za New Orleans gdje će se 14. siječnja održati izbor za Miss Universe gdje će Podgajski predstavljati Hrvatsku, ali i Krapinsko – zagorsku županiju.

Kako je i sama priznala, što je datum polaska bliži, trema je sve veća.

– Pokušavam se umiriti, kažem si da će to sve biti dobro. Što se haljine tiče, jako mi se sviđa priča i veseli me da imam priliku predstaviti svoje Zagorje na tako bitnom izboru. Nadam se da ću se prije svega dobro zabaviti, a uz to sam ponosna i sretna što sam dobila priliku sudjelovati na tako nečemu – rekla je Podgajski te zahvalila Zlatarni Vrančić na nakitu kojeg će nositi na izboru i dodala da se nada da će uz malo sreće, rezultati biti sjajni.

Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije će s Arijanom u New Orleans poslati i tradicionalne zagorske poklone koje će naša predstavnica podijeliti drugim kandidatkinjama.

– Pripremili smo jedan od zaštitnih znakova Zagorja, licitarsko srce, odnosno narukvica sa srcem. Znamo da je to naša baština koja je pod zaštitom UNESCO-a i veseli nas što će duh Zagorja Arijana prenijeti i dati svim natjecateljicama – rekla je voditeljica Ureda Turističke zajednice krapinsko – zagorske županije Sanja Škrinjar.

Župana Kolara oborio je s nogu Arijanin zarazan osmijeh.

– Arijana ima takav zarazan osmijeh da će oboriti s nogu svakog člana komisije. Zahvaljujemo joj se što će dio Zagorja prenijeti čitavom svijetu jer, prema informacijama koje smo dobili od obitelji Kraljević, 172 zemlje svijeta imat će neku vrstu prijenosa. To je ogromna promocija za koju, prije svega, morate imati mogućnost, a to je naša Arijana uspjela kad je postala Miss Universe Hrvatske. Uključili smo se u sam postupak nabavke haljine s kojom će ona prezentirati našu zemlju. Hvala ti što si odabrala da će to biti motivi Krapinsko – zagorske županije, ‘Bajke na dlanu’ uz dvije kombinacije naših licitarskih srca, a ona će sama, prema raspoloženju odlučiti koju će varijantu nositi na prezentaciji – rekao je župan pa na kraju poručio: 

– Želimo ti puno sreće i uspjeha, a najviše da se dobro zabaviš, da nas prezentiraš na najbolji način. Lijepo je za vidjeti pristupačnost mlade osobe koja kao da ide na vikend u Poreč, toliko mogućnosti i samosvijesti – zaključio je župan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba