LAG 'Zeleni bregi' organizira konferenciju u sklopu projekta 'Skrivena blaga ruralnog turizma

Imate poljoprivredno gospodarstvo, mikro ili mali poslovni subjekt turizam vam nije stran? Ovo je prilika za vas!

Objavljeno: 09.12.2022. zagorjeinternational

U sklopu projekta ‘Skrivena blaga ruralnog turizma’ LAG ‘Zeleni bregi’ organizira konferenciju koja će se održati 13. prosinca 2022. godine u Hotelu Matija Gubec sa svrhom jačanja međusektorske suradnje u području ruralnog turizma za očuvanje prirodne i kulturne baštine i pristupa lokalnoj zajednici integrirajući njezinu ekonomsku djelatnost.

Konferencije su namijenjene poljoprivrednim gospodarstvima, mikro i malim poslovnim subjektima, turističkim djelatnicima, ali i svima onima koji su na neki način uključeni ili se žele uključiti u područja ruralnog turizma.

Tema konferencije je ‘Izazovi ruralnog turizma – suradnja umjetnika i turističkih radnika/ca , kreiranje autentičnih suvenira, izazovi distribucije, mogućnost inovacija’, a vodit će je predavači iz Instituta za turizam, jedinog znanstvenog javnog instituta u Republici Hrvatskoj specijaliziranog za istraživanje i konzalting u turizmu, a koji svoje iskustvo temelji na znanstvenom radu, kontinuiranim istraživanjima i stalnom usavršavanju multidisciplinarnog radnog tima.

Konferencija se provodi u partnerstvu sa još pet LAG-ova sjeverozapadne Hrvatske, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.

Predviđeni broj sudionika konferencije je 20. Sudjelovanje je besplatno, a za sudionike je osigurana okrepa i ručak. Prijaviti se možete zaključno s 12. prosinca 2022. godine putem e- mail adrese: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba