Premijera u Kino Toplice koja se ne propušta!

FILMSKA EKIPA: Ovo će biti najbolji Božić ikad!

Objavljeno: 09.12.2022. zagorjeinternational

Jugoslavija, kasne 1980-e. Obitelj dočekuje svog voljenog strica koji se iz Njemačke vraća kući za blagdane. Okupljena obitelj uživa u Božićnom ručku. Radosno druženje iznenada prekida zvonjava pametnog telefona. Ubrzo postaje jasno da nisu 1980-e, a čini se da nije ni vrijeme Božića. Osim svečane purice, nožem se može rezati i napetost. Film je svjetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Karlovim Varima gdje je nagrađen posebnim priznanjem žirija. Nakon toga prikazan je na pulskom filmskom festivalu gdje je osvojio Zlatne arene za scenarij i kostimografiju, a ove nedjelje stiže u Kino Toplice.

˝Ovo će biti najbolji Božić ikad!˝, tvrdi ekipa filma ‘Stric’ koja stiže u Zagorje, a svoj dolazak potvrdili su redatelji David Kapac iz Pregrade i njegov kolega Andrija Mardešić, te glumci Ivana Roščić i Roko Sikavica.

Osim njih u filmu još glume: Predrag Miki Manojlović, Goran Bogdan i Kaja Šišmanović.

Svoje ulaznice možete rezervirati unaprijed na e-mail: [email protected]

– Doživite beskrajno napetu večeru sa ‘Stricem’ u nedjelju, 11. prosinca od 19 sati u našem kinu gdje organiziramo zagorsku premijeru, a neće izostajati ni iznenađenja – poručuju iz kina.

Što vas čeka do kraja prosinca u Kinu Toplice proučite u nastavku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba