Evo kada se bonovi mogu preuzeti

Općina Petrovsko će bonovima uljepšati blagdansko vrijeme umirovljenicima, dugotrajno nezaposlenima i starijima od 80 bez primanja

Objavljeno: 08.12.2022. VH

Odlukom načelnika Stjepana Krkleca, Općina Petrovsko će ove godine dijeliti jednokratnu pomoć nezaposlenima, umirovljenicima te osobama starijim od 80 godina bez primanja u vidu poklon bona. 

Pravo na ovu jednokratnu pomoć imaju umirovljenici s mirovinom i dodacima manjim od 2500 kuna (uz priložen odrezak mirovine iz prethodnog mjeseca), dugotrajno nezaposleni (više od godinu dana) uz potvrdu Zavoda za zapošljavanje iz koje je vidljivo da su neprekidno prijavljeni na Zavodu godinu i više dana te osobe starije od 80 godina, bez primanja.

Iznos poklon bona za umirovljenike i dugotrajno nezaposlene je 200 kuna dok će stariji od 80 godina bez primanja dobiti poklon bonove od 500 kuna. 

Bonovi se mogu preuzeti 12. do 30. prosinca u prostorijama Općine Petrovsko od 8 do 14 sati. Prilikom preuzimanja bona, umirovljenici su dužni uz sebe imati osobnu iskaznicu, OIB i odrezak zadnje primljene mirovine. Dugotrajno nezaposleni, uz ranije navedenu potvrdu Zavoda, također moraju predočiti osobnu iskaznicu i OIB, dok osobe starije od 80 godina bez primanja moraju predočiti osobnu iskaznicu i OIB. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba