Traže se studenti, prijave do 19. prosinca

KONJŠČINA: Objavljen Javni poziv za prijavu kandidata za popisivanje objekata obveznika komunalne naknade i poreza na kuće za odmor

Objavljeno: 08.12.2022. zagorjeinternational

Jedinstveni upravni odjel Općine Konjščina ponovno je objavio Javni poziv za prijavu kandidata za popisivanje objekata obveznika komunalne naknade i poreza na kuće za odmor. 

Pozivaju se redovni ili izvanredni studenti da dostave zahtjev i dokumentaciju za popisivanje komunalne infrastrukture, a slobodnih je mjesta četiri. 

Kandidati koji se prijavljuju moraju biti radno sposobni i imati navršenih 18 godina i moraju biti studenti. Prednost imaju kandidati tehničkog usmjerenja, dobrih organizacijskih i komunikacijskih sposobnosti, s položenom vozačkom ‘B’ kategorije te oni koji imaju prebivalište na području općine. 

Poslovi koji će biti obuhvaćeni su utvrđivanje vlasnika i/ili korisnika obveznika plaćanja komunalne naknade i poreza kuće za odmor, utvrđivanje korisne površine objekata koji podliježu naplati komunalne naknade i poreza na kuće za odmor, utvrđivanje stvarnog stanja komunalne infrastrukture te ostali poslovi vezani za utvrđivanje/popisivanje objekata koji podliježu naplati komunalne naknade i poreza na kuće za odmor. 

Očekivani angažman je dva mjeseca, a rok za podnošenje prijava je do 19. prosinca. Prijave se predaju u Jedinstveni upravni odjel Općine, na adresu Ulica Ivica Gluhaka 13, Konjščina. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba