Bon od 200 kuna pri trgovačkom društvu Trgocentar

ZA LJEPŠE BLAGDANE: Grad Zlatar za svoje umirovljenike i socijalno ugrožene osigurao božićnice -evo uvjeta

Objavljeno: 07.12.2022. zagorjeinternational

Grad Zlatar i ove godine u nadolazeće blagdansko vrijeme pomaže svojim umirovljenicima i socijalno ugroženim osobama, s “božićnicama“ u iznosu od 200 kuna.

-Pravo na isplatu “božićnice” imaju umirovljenici i socijalno ugrožene osobe s prebivalištem na području grada, čiji je mjesečni iznos mirovine manji od 2000 kuna. Jednokratna pomoć povodom božićnih blagdana isplaćivat će se u naravi  bon pri trgovačkom društvu Trgocentar d.o.o., u prodavaonici Trgocentar 195 na adresi Varaždinska 2a u Zlataru. Bon se preuzima u službenim prostorijama Grada Zlatara, na adresi Park hrvatske mladeži 2, Zlatar, 2. kat, od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati – pojasnili su iz Grada.

Jednokratna pomoć u naravi – bonovi dodjeljivati će se, počevši od ovog četvrtka do subote, 31. prosinca. Osoba koja ostvaruje pravo na jednokratnu pomoć u naravi – bonove, dužna je prilikom preuzimanja bona predočiti osobnu iskaznicu i odrezak od mirovine Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Zlatara. Detaljne informacije mogu se pronaći na web stranici Grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba