Javila se i policija, evo što kažu

UZNEMIRUJUĆA SNIMKA: ‘Iščupali’ ga iz auta i prebili na ‘mrtvo ime’

Objavljeno: 06.12.2022.

Kako smo izvještavali proteklih dana, protekle subote ispred ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj, u Ulici Pešćenka, oko 3.25 sati na parkiralištu se zbio potpuni kaos, scena iz filma, kazneno djelo i mogli bismo tako nabrajati u nedogled.

Prema policijskom izvješću, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom, 19-godišnjakom i nad dvojicom maloljetnika zbog sumnje da su prebili 25-godišnjaka.

Naime, nakon što su se osumnjičeni zajedno s nekoliko za sada nepoznatih osoba verbalno sukobili s 25-godišnjakom, on je otrčao do svog osobnog automobila marke ‘Škoda’ nakon čega se naglo ubrzavajući dovezao i kočenjem zaustavio pred skupinom ljudi među kojima su se nalazili i osumnjičeni 18-godišnjak i dvojica maloljetnika. Nakon navedenog, sumnja se, kako piše policija, nastavio je vožnju kružeći automobilom po parkiralištu iako su ga prisutne osobe pokušavale zaustaviti trčeći za njegovim vozilom. Kada se u konačnici i zaustavio, jedan od osumnjičenih maloljetnika otrčao je do suvozačevih vrata automobila, otvorio ih te oštećenog nogom udario u glavu, nakon čega ga je drugi maloljetnik izvukao iz automobila, da bi potom osumnjičeni mladići zajedno s nekoliko drugih za sada nepoznatih osoba oštećenog počeli udarati šakama i nogama po glavi i tijelu pri čemu je on teško ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkoj bolnici Sveti Duh gdje se nalazi na liječenju. Sve to vidi se na uznemirujućoj snimci koja je danas stigla u našu redakciju.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba