U organizaciji Sportske udruge MNK ‘Polje’

Sveti Nikola obradovao dječicu s područja grada Krapine prigodnim darovima 

Objavljeno: 06.12.2022. zagorjeinternational

Nakon samog čina osnivanja udruge i malonogometnog druženja kojeg su priredili svojim sugrađanima, članice i članovi sportske udruge MNK ‘Polje’ nastavljaju sa svojim aktivnostima pa su tako organizirali podjelu prigodnih paketa povodom Dana sv. Nikole. 

Podjela darova je održana u prostorijama mjesne zajednice Mihaljekov Jarek, gdje je djecu dočekao pravi sveti Nikola, dok su za njihovu pratnju, majke i očeve, organizirali prigodan domjenak uz topli čaj, kuhano vino i kolače.

– Ovo je samo jedna u nizu akcija koje smo pripremili kao udruga. Kao što sam rekao i prilikom osnivanja, nećemo se samo fokusirati na sport, iako nam je to primarna zadaća, već ćemo i na druge načine pokušati aktivirati našu zajednicu, te potaknuti ljude na druženje i suradnju. Ovog puta su nam naši najmlađi bili u fokusu, a ja ću iskoristiti priliku da se zahvalim njihovim roditeljima koji su došli u velikom broju, usprkos lošem vremenu i omogućili da naša akcija uspije. Zato već sada mogu najaviti da će iduće godine sve biti na još višem nivou – kazao je predsjednik Sportske udruge MNK ‘Polje’ Neven Malarić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba