Već 10 godina ‘Općina prijatelj djece’

RADOBOJ: DND-u i Općini dodijeljena povelja za uspješno provedenu ‘Naj-akciju za djecu u 2022. godini’ 

Objavljeno: 06.12.2022. zagorjeinternational

U organizaciji Središnjeg koordinacijskog odbora programa “Gradovi i općine – prijatelji djece”, u Zagrebu je održano Svečano i tematsko Savjetovanje “Gradovi i općine – prijatelji djece”.  

Tema ovogodišnjeg savjetovanja bila je “Dječja participacija na lokalnoj, regionalnoj i EU razini”, a dodijeljen je i 89. status “Grad – prijatelj djece” te javna priznanja gradovima i općinama za ‘Naj-akcije za djecu u 2022. godini’.

Društvo ‘Naša djeca’ Radoboj je na natječaj za ‘Naj-akciju za djecu u 2022. godini’ prijavilo akciju “Potpora djeci s posebnim potrebama – darovita djeca”, odnosno organizaciju ovoljetnog NTC kampa za darovitu djecu. Za ovu je akciju Općini Radoboj i Društvu ‘Naša djeca’ Radoboj dodijeljena Povelja za uspješno provedenu ‘Naj akciju u 2022. godini’. 

Povelju je u ime Općine i DND-a primila pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Marija Pernjek, koja je bila predstavnica Radoboja na ovogodišnjem savjetovanju.

Osim dodjele priznanja i povelja za ‘Naj akcije’, dodijeljen je i još jedan počasni naziv Grad – prijatelj djece Gradu Zaprešiću. 

Inače, općina Radoboj ove je godine proslavila deset godina dobivanja statusa Općine – prijatelj djece. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba