Nakon kratke borbe s rakom

Preminula je zvijezda serije “Kafić Uzdravlje“ Kirstie Alley

Objavljeno: 06.12.2022. zagorjeinternational

U dobi od 71 godine nakon kratke borbe s rakom, preminula je glumica Kirstie Alley, poznata po ulogama u tv serijama ‘Kafić Uzdravlje‘ (Cheers) i ‘Veronica’s Closet’ (Veronikine tajne), filmu ‘Drop Dead Gorgeous’ (Crkni ljepotice) i seriji filmova ‘Gle tko to govori‘, objavila su na Instagramu njezina djeca, piše Večernji list.

– S tugom vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven – napisala su njezina djeca, William True Stevenson i Lillie Price Stevenson.

Obitelj je napisala:

-Umrla je okružena članovima najuže obitelji. Ustrajno se borila protiv bolesti. Koliko god je bila nevjerojatna na filmskom platnu i na ekranu, bila je još nevjerojatnija majka i baka -stoji u objavi.

Alley je popularnoj tv seriji ‘Kafić uzdravlje’ od 1987. godine glumila lik Rebecce Howe, a 1991. godine je dobila Zlatni globus za najbolju glumicu i Emmy za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emmy dobila je 1994. godinu za ulogu Sally Goodson u filmu “Davidova majka”. Značajne uloge ostvarila je i u filmovima ‘Star Trek II: Khanov bijes’ i kultnom filmu ‘Drop Dead Gorgeous’ (Crkni ljepotice).

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba