Tkalčićeva ulica prepuna policije, očevid u tijeku

Pucnjava u strogom centru Zagreba ispred poznatog kluba. Jedna osoba pucala po drugoj iz plinskog pištolja?

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

Tkalčićeva ulica u Zagrebu trenutno je puna policije. Naime, kako piše Jutarnji list, nepoznata osoba je iz neutvrđenog razloga ispalila više hitaca iz nepoznatog vatrenog oružja u blizini poznatog kluba ‘Melin’.

Policija je dojavu dobila nešto prije 13.30 sati, a kako su potvrdili za Jutarnji list, ozlijeđenih osoba u događaju nema. 

Policijski službenici trenutno su na terenu i prikupljaju čahure te razgovaraju s prolaznicima, stanarima i zaposlenicima okolnih objekata. 

Iz kluba ‘Melin’ su kazali kako događaj nema veze s njihovim klubom već da se sve odvilo na platou s desne strane njihova lokala. 

Neslužbeno se doznaje da je jedna osoba pucala prema drugoj iz plinskog pištolja, no do dolaska policije niti jedan od navedenih sudionika nije zatečen na mjestu događaja. 

– Nisam ništa vidio ali sam čuo neku galamu prije pucnjave. Bili su to muški glasovi, ali na prvu nisam tome pridavao pažnju. Ljudi kad izlaze iz lokala znaju biti pretjerano veseli pa galame, a i blagdansko je vrijeme pa pojedinci pretjeraju. No nakon pola sata vidio sam policajce koji su se raspitivali po lokalima u ulici o videonadzoru – rekao je za Jutarnji jedan od stanara Tkalčićeve ulice. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba