Vikend na zagorskim prometnicama

Od pet prometnih nesreća, u tri je “kumovao” alkohol, jedan napuhao gotovo tri promila

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

Tijekom proteklog vikenda na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i dva kaznena djela teške krađe, od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj iz Zakona o osobnoj iskaznici i tri prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, a na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježili smo šest prometnih  nesreća.

Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom, a dogodile su se u Zaboku, Oroslavju i Donjem Vinu uslijed neprilagođene brzine, u Stubičkoj Slatini zbog ne kretanja vozilom uz desni rub kolnika te u Đurmancu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake.

U prometnim nesrećama do kojih je došlo u Donjem Vinu, Stubičkoj Slatini i Zaboku, vozači koji su skrivili te prometne nesreće bili su pod utjecajem alkohola od 0,74, 1,01, i 2,63, promila.  

U prometnoj nesreći u Pustodolu, do koje je došlo zbog ne zaustavljanja vozila ispred prijelaza ceste preko željezničke pruge, vozačica osobnog automobila smrtno je stradala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba