Iduća tekma je ove subote, dođite i podržite ih!

BRAVO DEČKI! Krapinski košarkaši upisali petu pobjedu u nizu

Objavljeno: 05.12.2022. zagorjeinternational

Košarkaši Krapine upisali su petu pobjedu u nizu. Krapina je ponovno dominirala od prve minute utakmice, te u prvoj četvrtini odlazi na +16. U drugoj četvrtini nastavlja se odlična obrana, a naš Filip Đurkan ne može promašiti sa linije 3 poena. Na odmor se odlazi sa +24. Treća četvrtina odradila se rutinerski, te na red dolaze naši juniori, Fran Petek i Marko Pracaić koji su se upisali u listu strijelaca. Hvala našim navijačima što su nas opet gromoglasno bodrili i podržavali sve do kraja utakmice.

KRAPINA: Filip Đurkan 18, Mark Knezović 15, Martin Mlinarić 12, Matija Markočić 11, Marko Dmitrović 8, Filip Križnik 5, Lovro Čižmek 5, Fran Petek 2, Daniel Strehovec 3, Karlo Borovčak 0, Bruno Ranogajec 0, Marko Pracaić 1.

PETRINJA: Franko Kelava 15, Domagoj Šako 11, Igor Kosturin 9, Sven Stapar 7, Luka Mesek 5, Matej Baćan 4, Antonio Gašpar 2, Leo Tomušić 0, Aleksandar Debeljak 0, Marino Križanović 0.

6. Kolo Treće košarkaške ML centar – sezona 2022/23
KRAPINA – PETRINJA 80:53
DUGO SELO – DUGA RESA 73:91
OTOČAC – NOVSKA 72:76
OGULIN slobodna ekipa

7. Kolo Treće košarkaške ML centar – sezona 2022/23
DUGA RESA – KRAPINA (10. prosinac 17 sati)
PETRINJA – OTOČAC (10. prosinac 18 sati)
OGULIN – DUGO SELO (11. prosinac u 16 sati)
NOVSKA slobodna ekipa

Zadnje kolo u prvom dijelu sezone donosi košarkašima Krapine gostovanje kod uvijek nezgodne ekipe Duge Rese koja u ne baš regularnim uvjetima domaćeg parketa uvijek može biti nezgodan domaćin. Krapinski košarkaši idu u Dugu Resu po pobjedu i vjeruju da će uz dobru igru koju pružaju ove sezone ostati neporaženi. Uz potporu neizostavnih navijača koji ih prate od prvog gostovanja vjeruju da će im biti šesti igrač i veliki vjetar u leđa u Dugoj Resi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter