"Koncert za pamćenje": Pjevač joj 'zakucao' mikrofon u lice

OBOŽAVATELJICA GUNS N’ ROSESA: ˝Da mi je glava bila okrenuta i da me udario u sljepoočnicu, ubio bi me˝

Objavljeno: 04.12.2022. zagorjeinternational

Modrice ispod očiju i na nosu rezultat su “doživljala” koncerta Guns N’ Rosesa koje je zadobila Rebecca Howe iz Australije nakon incidenta koji se dogodio u Adelaideu u utorak navečer, prenosi Adelaide Advertiser. Naime, Rose je bacio mikrofon u publiku nakon posljednje pjesme benda, Paradise City, međutim pogodio je Howe u lice i raskrvario joj nos..

– Bila sam u Diamond Standing dijelu, tako da nije čak ni bilo na početku, a bila je to posljednja pjesma Paradise City. Naklonio se, a onda je bacio mikrofon u gomilu, i on je udario ravno u moj nos – rekla je Howe.

Dok je drugi obožavatelj uhvatio mikrofon, Rebecca je ostala hiperventilirana i u stanju šoka. Premda joj je policajac koji nije bio na dužnosti pomogao da se odmakne od gomile, Howe kaže da je incident mogao biti smrtonosan.

– Što da je pogodio nekoliko centimetara udesno ili ulijevo? Mogla sam izgubiti oko. Šta da me udario u usta i slomio zube? Da mi je glava bila okrenuta i da me udario u sljepoočnicu, mogao me čak i ubiti – rekla je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba