Inače, Matošević voli sport, a osobito nogomet

Marijabistrički svećenik stigao u Dohu i služio misu za Vatrene

Objavljeno: 04.12.2022. zagorjeinternational

Rektor Hrvatskog nacionalnog svetišta Majke Božje Bistričke, Domagoj Matošević danas je služio svetu misu za momčad hrvatske nogometne reprezentacije u Dohi.

Ne čudi ovaj potez, budući Matošević voli sport, osobito nogomet, trčanje, plivanje i rukomet, voli ići na nogometne utakmice u inozemstvu i voli putovati. S druge strane, krajem listopada izbornik Dalić je za Večernji list rekao:

– Nadam se da ćemo u Kataru opet Hrvatsku učiniti ponosnom. Vjernik sam, uzdam se u Boga, dat ćemo sve od sebe, igrati s ponosom za svoj narod. Bilo bi lijepo ponoviti 2018., onaj doček kada samo sedam sati putovali od aerodroma do Trga. To je bila Hrvatska naših snova, onakav kakav treba uvijek biti. Da se svi držimo zajedno. Nogometna reprezentacija je postala utvrda našeg naroda, na to sam ponosan. Ubiše nas ova podjela tko je lijevo, tko je desno, to mora prestati.

– Vjerujem da možemo mnogo napraviti, ali cilj je ostvaren. Navijači su nam sjajni, daju nam veliku podršku, diljem svijeta navijaju, ta podrška nam puno znači, osjetimo to – rekao je predsjednik saveza Marijan Kustić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba