BENČIĆ: Vidljivo je kako je odluka nas u klubu da se posvetimo isključivo radu s djecom bila ispravna

BRAVO! ‘Crossminton club Zabok’ kući donio tri medalje

Objavljeno: 04.12.2022. zagorjeinternational

U subotu je u Opatiji, u organizaciji ‘Speedbadminton kluba Pešekani’, održano peto prvenstvo Hrvatske u crossmintonu. Odličan nastup na ovom natjecanju imali su članovi ‘Crossminton cluba Zabok’ koji su osvojili dvije srebrne i jednu brončanu medalju.

Među najmlađim natjecateljima u kategoriji do 14 godina srebro je osvojio Adrian Benčić, dok je Luka Peklarić osvojio broncu. Među najmlađim natjecateljima od članova ‘Crossminton cluba Zabok’ nastupio je i Lean Borovčak koji se morao zadovoljiti četvrtim mjestom. U kategoriji žena srebro je osvojila Željka Benčić od koje je bolja bila samo deveta igračica na svjetskoj rang ljestvici Nika Miškulin.

Predsjednik i trener Crossminton cluba Zabok Tomislav Benčić prilično je zadovoljan nastupom članova kluba, posebno nastupima Luke i Leana kojima je ovo bio prvi nastup na nekom natjecanju nakon završene škole crossmintona, koju je Crossminton club Zabok provodio protekla dva mjeseca za učenike OŠ K.Š. Gjalskog u Zaboku.

– Vidljivo je kako je odluka nas u klubu da se posvetimo isključivo radu s djecom bila ispravna. Dvije medalje s državnog prvenstva, kao i Adrianova bronca sa Svjetskog prvenstva, koje je održano sredinom godine, rezultat su kvalitetnog rada s najmlađima i nama u klubu su pokazatelj da smo odabrali pravi put. U planu nam je da školu crossmintona organiziramo i u drugim mjestima širom naše županije te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže – zaključuje Benčić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba