Mladež HDZ-a Varaždinske županije uručila donaciju Udruzi za zaštitu životinja "Spas"

“Nadam se da smo ovom akcijom potaknuli mlade da se bez obzira na stranačku pripadnost uključe i pomognu životinjama”

Objavljeno: 03.12.2022. zagorjeinternational

Mladež HDZ-a Varaždinske županije u petak je Udruzi za zaštitu životinja “Spas” u Varaždinu predala donaciju hrane, deka i ostalih potrepština za životinje, kako bi im pomogla što lakše prebroditi hladne, zimske dane. Ovom, već tradicionalnom humanitarnom akcijom žele osvijestiti građanke i građane o potrebama brige za nezbrinute životinje, ali i vlastitim primjerom potaknuti na pomoć.

Predsjednik županijske Mladeži HDZ-a Tin Jurak pozvao je svoje sugrađanke i sugrađane, a posebice mlade, da u ovo doba darivanja, i našim najodanijim četveronožnim prijateljima daruju svoje vrijeme, hranu i ostale potrepštine.

-Ponosan sam na sve članice i članove Mladeži HDZ-a koji su se sa zadovoljstvom i u rekordnom roku organizirali i odazvali ovoj našoj akciji te na taj način pomogli Udruzi SPAS da svojim djelovanjem omoguće svakoj životinji koliko – toliko normalan život. Pozivam sve vas koji ste u mogućnosti da otvorite svoje srce i domove štićenicima Udruge Spas. Iz vlastitog iskustva mogu reći da nema ljepšeg osjećaja nego kad vas mali četveronožni prijatelj kojem ste pružili dom veselo svaki dan iščekuje i ispunjava dom radošću – rekao je Jurak.

Akciji se pridružio i tajnik županijske Mladeži HDZ-a Josip Cestar koji je zahvalio svim volonterkama i volonterima te radnicima na njihovom nesebičnom radu i brizi za štićenike Udruge.

-S obzirom na to da sam odmalena okružen životinjama, ova akcija me posebno veseli i svake se godine rado uključujem u nju. Nadam se da smo ovom akcijom potaknuli mlade, bez obzira na stranačku pripadnost, da se uključe i pomognu životinjama – rekao je Cestar zahvalivši predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije Anđelku Stričaku koji podržava sve njihove akcije te poduzeću Hudek-Trgotrans d.o.o. na velikodušnoj donaciji hrane za životinje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter