Trgocentar u Humu na Sutli otvorio moderni Supercentar i Agrocentar

HUMČANI SU TO ZASLUŽILI: “Želimo da kupac uvijek bude zadovoljan – vjerujem da će ovaj trgovački prostor doprinijeti još kvalitetnijoj ponudi općine“

Objavljeno: 03.12.2022. Valentina Cigula

Na području općine Hum na Sutli u subotu, Trgocentar je otvorio Supercentar i Agrocentar, pa će tako Humčanima i Humčankama, ali i žiteljima okolnih gradovima i općina biti dostupna bogata ponuda prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama moderno uređenog centra koji se kako je otkrio direktor Trgocentra Darko Bratković prostire na površini od skoro 600 metara kvadratnih.

– Zamišljen je kao moderna arhitektonska građevina izgrađena po svim suvremenim standardima te će kao takav biti na veliku korist žiteljima općine Hum na Sutli i okolnih mjesta još dugi niz godina. U njemu ćemo će svojim kupcima potruditi ponuditi što više moguće. Kroz više od 5000 artikala svakodnevne potrošnje, bit će njim dostupna ponuda asortimana agroprograma i željezare. Kao i dosad, svakodnevno ćemo se truditi asortiman dopunjavati željama i potrebama naših kupaca. Uvjeren sam da će ovaj trgovački centar biti prihvaćen kao mjesto gdje uz ponudu naših proizvoda kupci, dobivaju vrhunsku uslugu jer je naša želja kroz poslovanje upravo takva, da krajnji kupac uvijek na kraju bude zadovoljan svojom kupovinom. Želim i nadam se da će ovaj trgovački prostor doprinijeti još kvalitetnijoj ponudi općine. Siguran sam da će dati bitan doprinos poboljšanju kvalitete življenja njezinih građana i građanki. Izražavam zadovoljstvo što je ovaj kapitalni projekt napravljen u Humu na Sutli jer žitelji ove općine i šire okolice su dosadašnjom vjernošću spram Trgocentra to zaslužili – poručio je Bratković, pa uputio zahvalu svima koji su sudjelovali u realizaciji projekta.

Oduševljenje što je Trgocentar otvorio svoja vrata kupcima u općini Hum na Sutli iskazao je i načelnik Zvonko Jutriša.

– Trgovina je to koju smo priželjkivali. Posebno pozdravljam direktora i njegovog oca s kojim smo započeli priču prije osam godina. Zadovoljan sam što je dio ideje da se na ovom prostoru nešto kvalitetno dogodi, a sve u korist i za potrebe današnjih Humčana i svih onih koji ovdje mogu nešto kupiti.

Imali smo dobru posjećenost u našoj općinskoj zgradi gdje je dosad bio dio trgovačkog centra Trgocentra. Dolazili su i  ljudi iz susjedne Slovenije. Nadam se da će tako biti i u narednom razdoblju, a vjerujem da je ponuda široke potrošnje na svakodnevnoj osnovi. Nadam se da će sa svim standardima Humčana i okolnih naselja, zadovoljiti asortimanom roba i cijene. Vjerujem da će se ostvariti prava konkurencija na relaciji Konzuma na kojeg smo dosad svi manje – više navikli i sada Trgocentra, ali i susjednih slovenskih Mercatora, Jagera i svih ostalih. Vjerujem da ako će biti uvjeti, da su sve šanse na strani Trgocentra. Vjerujem da ćemo ostvariti naše želje i ambicije, a Trgocentar će se potruditi da to zaista tako i bude – kazao je Jutriša.

U skladu s Trgocentrovom politikom podrške lokalnoj zajednici prigodom današnjeg otvorenja, Trgocentra je donirao Dječjem vrtiću “Balončica“ poklon bon u vrijednosti od 10.000 kuna, a donaciju je preuzela ravnateljica vrtića Snježana Žerjav.

Radno vrijeme Supercentra je od ponedjeljka do subote, od 6.30 do 20 sati te nedjeljom i praznicima od 7 do 13 sati, dok je radno vrijeme Agrocentra, od ponedjeljka do petka, od 8 do 16 sati te subotom od 8 do 13 sati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba