‘Advent u Mariji Bistrici’

VIKEND POSVEĆEN NAJMLAĐIMA: Očekuju vas dječje predstave, otvorenje klizališta, radionice pečenja kolača i još mnogo toga, a program počinje već danas

Objavljeno: 02.12.2022. VH

U sklopu manifestacije ‘Advent u Mariji Bistrici’, ovaj će vikend biti prepun događanja, posebno za one najmlađe. Naime, već danas počinje ‘Dječji vikend’, a bogat i zabavan program počinje u 18 sati.

U Villi Vladimir će se u 18 sati ‘Winter party’ uz Putnike, a ako biste više voljeli uživati u predstavi, također u 18 sati, u marijabistričkom Domu kulture igra predstava ‘Marginalci’ Kerekesh Teatra. 

Program se nastavlja već sutradan kada će se u 11.30 sati u Domu kulture održati Pričaonica za djecu – Orašar, u 14.30 sati u Hotelu ‘Kaj’ slijedi Radionica pečenja božićnih kolača, u 17 sati započinje Bistrička ledena bajka, odnosno, u 17 sati je zakazano otvorenje klizališta, a subotnji program završava na Trgu pape Ivana Pavla II. uz koncert grupe Vigor. 

U nedjelju će djeca od 11 do 12.30 sati, u Centru za posjetitelje u Parku skulptura, moći sudjelovati na Radionici Djeda Mraza do koje će ih prevesti vlakić Djeda Mraza, a na Trgu pape Ivana Pavla II. program kreće već od 10 sati kada će se upaliti druga adventska svijeća uz popratni glazbeni program. U 12 sati slijedi predstava za djecu, a u 12.30 očekuje se posjet svetog Nikole. Program na trgu završava u 16.45 sati duhovnim koncertom grupe ‘RiM’, a događanja u sklopu ‘Dječjeg vikenda’ završavaju u Domu kulture koncertom KUD-a ‘Lovro Ježek’. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba