Bednjanski Dječji vrtić “Zibeljko” proslavio drugi rođendan

POPUNJENI KAPACITETI: “Djeca imaju svu potrebnu pažnju, skrb i odgoj – najmlađi su u fokusu naše politike“

Objavljeno: 01.12.2022. zagorjeinternational

Posebno veselo bilo je proteklog tjedna u Dječjem vrtiću “Zibeljko” Bednja iz kojeg su odzvanjali zvuci pjesme i smijeha mališana. Naime, prošle su dvije godine od povijesnog dana za općinu Bednja, dana kada je otvoren Dječji vrtić “Zibeljko” čija konačna realizacija predstavlja prekretnicu za budući razvoj cijelog ovog kraja.

Vrtić je svoj drugi rođendan proslavio kako i priliči, uz puno pjesme, plesa, veselja i igara te nezaobilaznom rođendanskom tortom s kojom je vrtićarce i odgojiteljice razveselio načelnik Damir Poljak.

Mališani sa svojim odgojiteljicama prionuli su poslu kako bi prostor oko vrtića bio u slavljeničkom ruhu, a osim torte, Općina je svom vrtiću poklonila i predstavu “Zviždostrašni div” u izvedbi Dječjeg kazališta “Laboratorij zabave”.

-Gradnja dječjeg vrtića vrijednog 7,8 milijuna kuna bio je dugoočekivani i željeni projekt na području naše Općine i drago mi je da su nakon dvije godine od realizacije ove kapitalne investicije za budući razvoj cijelog našeg kraja kapaciteti u našem Dječjem vrtiću “Zibeljko” popunjeni. To znači da je ovaj projekt bio prijeko potreban i da sada, kada imamo vrtić djeca imaju svu potrebnu pažnju, skrb i odgoj – rekao je načelnik Poljak čestitavši im mali, ali itekako značajan drugi rođendan, potvrdivši da su najmlađi u fokusu njihove politike, a poticanje demografske obnove ono na čemu neprestano rade.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba